Facebook nyereményjáték szabályzat

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A Polstyl Kft. által indított tombola és nyereményjáték („Játék”) a Best Bútor Facebook oldalán érhető el. A Játék alapja, hogy a játékosok megadott híreket vagy hozzászólásokat kedveljenek, megosszanak és hozzászóljanak egy hírhez vagy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon. A játék nyereményeit az idővonalon egy hírben vagy hozzászólásban a Best Bútor teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a Best Bútor határozza meg, a sorsolásra a Best Bútor által kijelölt helyen kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN/TOMBOLÁBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A Tombola meghirdetője és szervezője: Best Bútor (Polstyl Kft.)
elérhetősége: infopolstyl@gmail.com

1.2 A Játékban/tombolában való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a Best Bútor által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Polstyl Kft. alkalmazottai és közeli hozzátartozói, valamint a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont) („Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Facebook hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos a kedveli (“like-olja”) a megadott hírt, posztot vagy egyéb hozzászólást.
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a Best Bútor az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a bestbutor.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A Best Bútor az idővonalon megjelent játékokhoz/tombolákhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a Best Bútor megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem játszhatnak,
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játékban/tombolában való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a Best Bútor nem kér,
– a tombola nyertesét (nyerteseit) a Facebooktól függetlenül értesítjük (telefon, email, stb.),
– a nyertes adatait a Best Bútor nem teszi közzé a Facebook idővonalán,
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a Best Bútor közzéteheti az idővonalon,
– a játék/tombola a Facebook idővonalon kerül megrendezésre, de a Facebooknak vagy más Facebookhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék/tombola megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a Best Bútor Facebook privát üzenetben, illetve a nyertesek postafiókjába küldött levélben tájékoztatja. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a Best Bútor költségén kerül postázásra vagy kiszállításra.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A Polstyl Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.

Ne hagyd itt a kedvezményed!
A következő vásárlásodból 3000 Ft-ot jóváírunk! Tedd zsebre kuponkódod!
Hírlevél feliratkozás