Rólunk

A Polstyl Kft. 2003-ban alakult bútor kis- és nagykereskedelmi fő profillal. Cégünk központi raktára, valamint bemutató terme Békéscsabán, az Orosházi út 32. szám alatt található.
1.500 m2-es bemutatótermünk ideális a kiskereskedelmi vásárlók, valamint viszonteladó partnereink számára. Közel 4.000 m2-es központi raktárunk állandó, folyamatos kiszolgálást biztosít a vásárlóinknak, forgalmazott termékeink közel 80%-a azonnal átvehető. Legfőbb célunk is eköré a gyors kiszolgálás köré lett centralizálva. Folyamatosan fejlesztjük üzletünket, raktárunkat és informatikai rendszerünket, hogy hosszú távon garantáljuk cégünk sikeres működését.

Célunk, hogy naprakészek legyünk az aktuális trendekkel, de ne veszítsük el a már meglévő jól működő irányzatokat sem, hogy a vásárlóink minden igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni. Kollégáink minden fronton jól felkészültek, egyedülálló tudásuknak megfelelően mindent megtesznek a jó csapat, sikeres cég működése érdekében. A megfelelő hozzáállást jól tükrözi, hogy cégünknek 20 éves fennállása óta, számos elégedett visszatérő vásárlója van. Gyorsaságunk és rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy felvegyūk a versenyt fő nagykereskedelmi versenytársainkkal. Árképzési stratégiánk és alacsony működési költségünk is segít a versenyképesség fenntartásában, ezt jól bizonyítja, hogy forgalmunkat évről évre növelni tudjuk. A Jövőben szeretnénk bővíteni kínálatunkat új szegmensekkel, melyekben rejlő tartalékok lehetővé tennék, hogy a jövőben is fenntartsuk a cég növekedését.

Bemutatóterem

Ünnepi nyitvatartásainkról Facebook oldalunkon adunk rendszeres tájékoztatást! Facebook oldalunkat ITT találod, ne felejts el lájkolni minket, hogy első kézből értesülhess a legjobb akciókról!

5600 Békéscsaba, Orosházi út 32. Mezőker udvar
Nyitvatartás: H-P 9:00-17:30 Sz: 9:00-13:00
Raktárkészlet
Legtöbb termékünket készleten tartjuk, ezzel lerövidítve a várakozási időt!
Házhozszállítás
Az ország egész területére vállaljuk megrendelt termékek kiszállítását!
Garancia
A jogszabályoknak megfelelően garanciát vállalunk termékeinkre!
Ügyfélszolgálat
Készséggel állunk rendelkezésre bármilyen kérdés esetén!
Ne hagyd itt a kedvezményed!
A következő vásárlásodból 3000 Ft-ot jóváírunk! Tedd zsebre kuponkódod!
Hírlevél feliratkozás