Kanapé kisokos

Tekintettel arra, hogy otthonod egyik legforgalmasabb bútordarabját készülöd megvásárolni, célszerű jól megfontolni az alábbi pontokat.

Íme tehát néhány tipp a megfelelő kanapé kiválasztásához:

1. Vedd figyelembe a szoba méretét: Mérd meg azt a területet, ahová a kanapét szeretné elhelyezni, hogy biztosan elférjen kényelmesen. Fontos, hogy figyelembe vedd az ajtónyílások méretét is, mivel a kanapét be is kell tudni vinned otthonodba.

2. Gondold át szobája stílusát: Válassz olyan kanapét, amely kiegészíti a helyiség általános dizájnesztétikáját. Vedd figyelembe az olyan tényezőket, mint a falak, padlók és egyéb bútorok színei és mintái. Ha megtetszik egy modell, nálunk lehetőséged van egyedi színt választani.

3. Határozd meg, hogy mennyit szánnál a bútorra: Döntsd el, mennyit vagy hajlandó költeni egy kanapéra, és keress olyan lehetőségeket, amelyek beleférnek a költségvetésbe. Ne feledd, hogy rendszeresen akciózunk kanapékat, így jó eséllyel vihetsz haza olyan modellt az eredeti ár töredékéért, ami magasabb árkategóriába tartozik.

Fontold meg az anyagokat: Válassz olyan heverőt, ami olyan anyagokból készült, amelyek jól bírják a kopást. A bőr és a mikroszálas anyag egyaránt tartós, de mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Tesztelj! Bemutatótermünkben a legtöbb terméket megtekintheted és kipróbálhatod. (👉 Üzletünk) Ülj le a kanapéra az üzletben, és ellenőrizd, hogy kényelmes-e, minden funkciót tartalmaz-e amire szükséged lehet. Vannak bútorok, melyek tartalmaznak ágyneműtartót és vendégágyat is, azonban olyan modelljeink is vannak, melyek kizárólag fix kanapéként funkcionálnak.

Sarokkanapé állásai, avagy “jobbos” vagy “balos” a termék?

A legtöbb partnerünk a sarokkanapék oldalait úgy határozza meg, hogy ha szemben állunk a termékkel, akkor az az oldal lesz az irányadó, amelyik oldalon az elnyújtott fekvő rész (ottomán) található. Nézzünk egy példát:

Jobbos sarokkanape 1

A képen látható, ahogy emberünk szemben áll a termékkel, így határozottan megállapítható, hogy ez egy “jobbos” sarokkanapé! Másképpen nevezhetjük még rendezői jobbnak.

U-alakú sarokkanapék esetében:

De hogyan állapítható meg az U-alakú kanapék esetében? A válasz egyszerű, a legtöbb gyártó szintén szemből határozza meg az irányt, ahogyan azt az L-alakúaknál is láthattad, így mi sem tesszük ezt másképp. Amelyik oldalon a leghosszabb fekvő rész helyezkedik el, az lesz az irányadó.

Ennek fényében mostmár meg tudod állapítani, hogy milyen oldalasra van szükség otthonodban! Amennyiben kérdésed merülne fel, kérjük keress minket nyugodtan az ügyfélszolgálaton. Nincs buta kérdés vagy átverés, természetesen mindent igyekszünk érthetően elmagyarázni, hogy a legelégedettebb lehess otthonod új ékkövével. A bútort mi szolgáltatjuk, te csak dőlj hátra és lazíts!

Ne hagyd itt a kedvezményed!
A következő vásárlásodból 3000 Ft-ot jóváírunk! Tedd zsebre kuponkódod!
Hírlevél feliratkozás